Bestil din Comfort Boks

IMG_5305.jpeg

HUTTELIHUT 
CLASSIC

IMG_6762.JPG

AFTERNOON

TEA

2.png

RÅHYGGE

KASSEN

IMG_7394.JPEG

SOMMER

KAGEMUND

MAP OF DK TRANSPARENT.png

LEVERANCER; Vi i samarbejde med DAO-food, levere tirsdag til fredag hele landet dog undtagen til ikke bro-faste øer. Transporten foregår om natten så du kan vågne op til vores friskbagte varer, som er lavet og pakket aftenen før og leveret til døren senest kl. 07:00. Natten til lørdag bruger vi vores egen levering service til kbh og omegne. Vores emballage er bæredygtig, og varerne er holdt kølige i genanvendt lammeuld, - glæd dig til at pakke det ud.

AFHENTNING; Forudbestilte varer og click & collect kan afhentes fra Daddy´s Bakes fra mandag til lørdag. Daddy´s Bakes er skabt til hjemmehygge. Da vi er nyopstartet, har vi endnu ikke haft kræfter til at lave det hyggeligt ved vores køkken, men du er velkommen. Vi findes på hjørnet af Tåsingegade, nummer 51.Vi har åbent på følgende tidspunkter: mandag klokken 15–18, tirsdag til torsdag 9-1 og 15-18, fredag / lørdag mellem kl.9-17. Du kan altid finde os med hjælp fra google, eller ved at følge efter duften af friskbagte kager.

FORUDBESTILLINGER; Da vores varer bliver friskbagt specifikt efter din bestilling, skal du sørge for at bestille din ordre mindst 30 timer i forvejen til levering, 24 timer i forvejen til afhentning og 12 timer til afhentning af vores lørdag køkken 'Goodie Tubs.'

IMG_7106.JPG

OUT & ABOUT

KASSEN

mix and match image bestil.png

KOMBI AF

KASSER

22.png

VIRKSOMHEDER 

KASSER

IMG_7391 2.JPEG

SATURDAY 

KØKKEN