Bestil din Comfort Boks

VALENTINES KASSEN

VALENTINES 

KASSEN

5.png

SLIKMUND

KASSEN

Corona 112.png

CORONA

KASSEN

2.png

RÅHYGGE

KASSEN

MAP OF DK TRANSPARENT.png

LEVERANCER; I samarbejde med DAO-food, leverer vi Daddy´s Bakes over hele Danmark dog undtagen til IKKE bro-faste øer. Transporten foregår om natten så du kan vågne op til vores friskbagte varer, som er lavet og pakket aftenen før og leveret til døren senest kl. 07:00. Vores emballage er bæredygtig, og varerne er holdt kølige i genanvendt lammeuld, - glæd dig til at pakke det ud.

AFHENTNING; Forudbestilte varer og click & collect kan afhentes fra Daddy´s Bakes fra mandag til lørdag. Daddy´s Bakes er skabt til hjemmehygge. Da vi er nyopstartet, har vi endnu ikke haft kræfter til at lave det hyggeligt ved vores køkken, men du er velkommen. Vi findes på hjørnet af Tåsingegade, nummer 51.Vi har åbent på følgende tidspunkter: mandag klokken 15–18, tirsdag til torsdag 9-12 og 15-18, fredag / lørdag mellem kl.9-17. Du kan altid finde os med hjælp fra google, eller ved at følge efter duften af friskbagte kager.

FORUDBESTILLINGER; Da vores varer bliver friskbagt specifikt efter din bestilling, skal du sørge for at bestille din ordre mindst 30 timer i forvejen til levering, 24 timer i forvejen til afhentning og 12 timer til afhentning af vores lørdag køkken 'Goodie Tubs.'

Emballage Image.png

KAGEMUND 

KASSEN

4.png

DADDY'S

SIGNATURE

Corona 112.png

MIX &

MATCH

3.png

SATURDAY 

KØKKEN

“Super lækre og smukke kager i høj kvalitet og flot indpakning. Alle kager smagte helt fantastisk. Gateau Marcel var toppen.”