top of page

På engelsk kan man ikke oversætte ordet “hygge”, det nærmeste man kan komme er “cosy”, men det er heller ikke helt korrekt. Efter mange år, som den “glish” del af min “danglish” familie, har jeg lært at hygge er mange ting; en følelse, en stemning, en oplevelse eller andet. Noget man gør sammen, noget man gør alene, men fremfor alt er det noget, som man oplever som godt eller dejligt! 

 

Jeg startede Daddy’s Bakes med det formål, at vores varer skulle sprede hygge, specielt i tider hvor dagligdagen er en smule utrygge. Jeg har to minder fra min barndom, disse minder vil jeg altid mindes, som hyggelige. Nogle gange når jeg og mine søskende kom hjem fra skole, havde min mor lagt en pakke på vores seng. Den følelse af spænding og lykke, som barn, glemmer jeg aldrig. Vi måtte aldrig fra vores mælkemand få leveret chokolade mælk, så når vi sov hos venner, og de fik chokolademælk til døren, syntes jeg det var den ultimative luksus.

 

Vi har - med vores leveringer - haft den prioritet at genskabe de rammer, som jeg syntes var så hyggelige, som barn. Jeg håber også, at mine og andres børn vil opleve den spænding “ligger der noget på vores trappe idag?”

 

DAO FOOD gør det muligt for os. Med deres natekspres  kan vi indlevere lige før de er klar til afgang, og pakken ligger klar på jeres dørtrin næste dags morgen (senest kl. 7.00). Vores levering er pakket ind i vores bæredygtige emballage, så leveringen fortsat har den rigtige temperatur, indtil i står op og kan sætte leveringen på køl. De leverer på en måde, så alle kan være med, ikke kun økonomisk men også geografisk. Kr. 85,00 til alle brofaste øer.

 

Vær med til at gøre livet lidt nemmere og lidt hyggeligere. Drop stressede indkøbsture og vælg i stedet for at få friske håndlavede varer hjem til jer fra “mixer til mouth” via DAO FOOD og direkte til jeres hoveddør.

bottom of page