top of page

BOX CLEVER

At finde den helt rigtige måde at sikre at Daddy’s Bakes når frem til dig på den bedst tænkelige måde, alt imens vi tager det nødvendige hensyn til miljøet, har været en af vor allerhøjste prioriter. At åbne en Daddy’s Bakes æske er en invitation til at hygge sig, dele sagerne og nyde det sammen med familien, venner eller arbejdskollegaer – uden dårlig samvittighed omkring miljøet.
Vi synes at vores æske opfylder alt det vi stræber efter. Æsken er den helt rigtig størrelse, stærk og er biologisk nedbrydelig. Som et ekstra plus er vores varer klogeligt packet på en helt special måde med indlægsposer der indeholder 100% uld. Disse poser sikrer at temperature i æsken forbliver under 5 grader fra 24 og op til 72 timer!
Uld er en naturligt temperature regulator men det har fårene jo vidst i lang tid…
Daddy’s Bakes opfordrer altid alle vores kunder til genburg. Men her er nogle kreative forslag til hvordan:

1. Ulden kan tilføjes komposten bunken/kompostbeholderen – den nedbryder komposten, men samtidig tilføjer det masser af dejlige næringsstoffe som er fin til plantegødning.

 2. Det er også glimrende til at isolere andre kasser, beholdere eller andre ting i hjemmet.
3. Dan kan bruges til at frostsikre udendørs planter.
 4. Ungernes kæledyr kan bygge redde i det!
 5. Brug det som flyd til puder.

Glem heller ikke at plastforingen kan genbruges. Faktisk har vi gjort os umage for at sikre at alt det plast vi burger er genbrugs plast, følg i vores spor når du genbruger det. Og husk at isposerne kan genfryses igen og igen! Skulle du find på nye ideer til genbrug af vores emballage hører vi gerne om det! Vi sikrer også at miljøet bliver indtænkte i vores leverance, det er en prioritet når vi vælger samarbejdspartner til at transporterer Daddy’s Bakes til dig.

bottom of page